Fabians Logo

Fabians Logo

tirsdag 22. februar 2011

Snart to år og ny seng

Fabian vokser og gror. Den lille sprinkelsengen begynner å bli for liten for en aktiv liten krabat. Nå er han oppi størrelse 98 i klær og vi har en stund nå diskutert hvordan vi skal gjøre det med ny seng. 
Planen var at Fabian skulle få ny seng til sin toårsdag, men mens far var på guttetur tok mor og barn tingene i egne hender og bestemte seg for å shoppe seng. 
Det er ganske mange gutter som har kule senger. Vi har tittet masse rundt og falt egentlig for en brannbilseng. En stund vurderte vi å bruke litt penger på dette bare fordi vi synes det er kult. Men så tok fornuften over. Hva er egenlig en seng til? Jo å sove i... Det er ikke meningen at sengen er en arena for leking. Her er det meningen at det skal være ro. Sengen er til å sove i. Jeg har tenkt en del på dette og kommet frem til at det viktig å skille lek og ro. Dette har vi hatt oppe som tema i hjemmet. 
Valget falt da lett på en Ikeaseng.  Fabian var selv med å velge denne. Han titter i bøkene sine og sier bæ og så ser han på sengegavlen og sier bæ. Så fornøyd er han når vi legger ham om kvelden.
Ikea har også mye artige puter og sengetøy. Vi har falt for sengetøy i klare grønne og blå farger. Det setter liv på soverrommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar